Vildsvin

Jag är ganska noga med vilket kött jag äter. Jag vill veta var det kommit ifrån, undviker industriellt framtaget kött i möjligaste mån och är på det hela taget vad man kan kalla en medveten konsument.

Detta innebär att jag äter ganska mycket vildsvin som substitut till vanligt fläskkött. Till exempel gör jag en, enligt många, fantastisk vildsvinsburgare.

Och idag när jag åt min lunchmacka på Solde visade det sig att Johan handlat vildsvinskött på Viltspecialisten som han lagt på mackorna.

Eftersom jag har ätit många lunchmackor på Solde ser jag mig lite som en expert, och kan ärligt talat säga att dagens macka var den allra godaste.

*****

Imorgon ska vi proväta nya Restaurang Rebells meny. Krogen öppnar inom kort (osäker på exakt datum) i Råås gamla lokaler på Friisgatan. Jag återkommer självklart med rapport!

3 reaktion på “Vildsvin

  1. Var köper man bäst vildsvin?
    Ses ikväll på Rebell. Oj, där bubblade det visst fram en fyndig tidingsrubbe på rim.

  2. Naturligtvis hittar man ju vildsvin t ex hos Viltspecialisten, men ett enkelt sätt i vardagen är att leta efter Åke P:s frysta viltprodukter.

    finns på en del större matbutiker som Coop, ICA etc. Deras vildsvinsfärs är helt okej. Den brukar jag använda till burgarna.

    Ses på Rebell!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *