The Conference – the pictures

Förutom att ge restaurangtips i Köpenhamn till en höjdare från Virgins kontor i New York (som enligt en mig närstående källa jobbar med Richard Branson) såg jag KLF-Bill Drummond putsa konferensdeltagarnas skor i en form av performance, en av Foursquare-grundarna (Naveen Selvadurai) berätta om hur man kommer på idéer som ingen säger att de vill ha och sedan gör succé, och avslutningsvis en mycket inspirerande föreläsning med Riyaad Minty som är ansvarig för sociala medier på Al Jazeera. Allt på The Conference.

Men roligast var nog Amber Case föreläsning om varför humanister är bättre lämpade för att förstå framtidens utveckling än tekniker (ja, lite förenklat).

På det hela taget två dagar som kändes väldigt mycket större än Malmö. Och det var väl också tanken. Bra jobbat, Media Evolution!

PS: Om ni undrar vilka krogar jag tipsade om, så var det Relæ, eftersom hon inte lyckats få bord på Noma, och PatéPaté där ju Olle Tagesson chefar i köket med den äran.

Björn Jeffery

Björn Jeffery höll en bra föreläsning om spel (ladda ner Toca Boca från App Store) och gjorde sen business calls.

NN från Foursquare

Naveen Selvadurai från Foursquare

Arrangörerna Martin (med en dator) och Magnus Thure (med en telefon).

NN från Al Jazeera berättade att hashtagen är det mest effektiva verktyget idag. Inte vapen.

Riyaad Minty från Al Jazeera berättade att hashtagen är det mest effektiva verktyget idag. Inte maskingeväret.

Bill Drummond putsar skor.

När jag var i Berlin med min familj 1991 köpte jag The White Room med KLF. Idag putsade Bill Drummond skor på Slagthuset.

Bill Drummond shining shoes from Måns Renntun on Vimeo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *