Roligast just nu

Det roligaste man kan lyssna på just nu är podcasten Crazytown som görs av Kristoffer ”Kringlan” Svensson och Josefin Johansson.

Jag kan inte sätta mig på någon early adopter-tron här, eftersom den rullat sedan i somras, men jag är på god väg att hämta igen försprånget genom att lyssna ikapp ett avsnitt under varje promenad med Alfons i Videlocco-parken.

Tidigare ikväll lyssnade jag på avsnittet ”Salladspodden” som bland annat innehöll en väldigt rolig återberättelse av ”Kringlan” från hans besök på Feministiskt Forums paneldebatt om ”Humor och feminisim”.

Crazytown

Crazytown

(”Kringlan” är för övrigt sambo med Nanna Johansson, som hörs i Tankesmedjan i P3 och som jag nyligen intervjuade för A Perfect Guide. Tanken var att denna intervju, samt mina övriga Malmötexter, skulle publiceras i decembernumret som kom i onsdags, men av någon anledning kommer Malmögrejerna först i januarinumret. Nu vet ni.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *