Ribban Sub40 – Winners never quit!

Ribban Sub40, med Måns

Ribban Sub40, med Måns

300 meter från Ribersborg började Din Gata spela Ice Ice Baby (jag kan hela rappen, men det tar vi en annan gång).

Det var en närmast religiös upplevlse att till tonerna av Vanilla Ice svänga in på parkeringen vid hundrastplatsen och se gruppen av löpare stå och småhoppa.

I slutet av förra året drog jag och Dan igång Ribban Sub40, som jag brukar hävda är Malmös hetaste gerillalopp just nu. Vi samlas en gång i månaden på Ribban för att springa en mil så fort som möjligt. Målet är såklart att ta sig under 40-sträcket, men alla är välkomna.

Första gången i december var vi tre som sprang. Andra gången i februari åkte jag på feber, och då var dom ett tiotal. Idag var vi 13 stycken som i kylan (den märktes knappt) sprang från hundrastplatsen, ut till Ön och tillbaka igen.

Fem stycken tog sig under 40! Dan klarade dessutom 39-sträcket och dunkade in en tid på 38 någonting. Själv hamnade jag strax ovanför 40. Mobilen dog, men cirka 40.20. Benen dog sista tre kilometerna (skyller på Crossfit-passet i tisdags), men ändå nytt personligt rekord med över minuten.

När säsongen är över avslutar vi med bankett för alla som sprungit minst ett Ribban Sub40-lopp. Jag och Dan tänker oss en junikväll på kajen utanför Saltimporten Canteen. (som jag återkommer till imorgon). Vi ska bara snacka med Ola och Sebastian först så att de bokar av en kväll åt oss.

Winners never quit!

Välkommen in i Facebook-gruppen för Ribban Sub40!

Ribban Sub40, med Dan

Ribban Sub40, med Dan

8 reaktion på “Ribban Sub40 – Winners never quit!

  1. Jag var lite besviken över att jag inte nådde 40-gränsen, men när jag kom på att jag sänkt mitt pers med över minuten kom jag på att jag skulle glädja mig åt det istället.

    Jobbar du i baren imorgon?

  2. Tyvärr ledig imorgon! Ska försöka att hänga där någon gång över lunchen ändå. Måste snacka av mig lite med dig och förhoppningsvis Jonas. Jonas tjatade och tjatade om att han vill ha en detaljerad beskrivning över hur milen avverkades.

  3. Dan, livspusslet ställde till det. Var tvungen att hämta sjuka barn på dagis i förmiddags. Skypemöte med webbyrån hemifrån samtidigt som jag stekte fiskpinnar och försökte hitta sladden till kontrollen till Playstationet så att jag kunde sätta på Tingeling-filmen så att jag kunde ha fem minuters lugn och ro så att jag kunde ha skypemötet. Så det blev inget Solde på lunchen. Slank dock in till baren vid halv fyra och köpte ett bröd. Hoppas din dag blev fin. Lite stel i vaderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *