Renntuns Eriksgata och shorts på stan

Vi är just nu ute på en resa som tagit oss till kusinernas sommarstuga i Ramsdal (Valdermarsvik) vidare till fem dagar i strålande sol i Kråkelunds skärgård på ostkusten (bättre än Stockholms på alla sätt) och som tagit oss till Örebro.

Imorgon åker vi vidare till Joel och Petra på Flatön på västkusten. Förra året plockade vi ostron. Förhoppningen är att detta upprepas i år.

Men jag tänkte bara berätta som hastigast att jag i dagens Sydsvenskan pratat om shorts i stadsmiljö.

Jag har inte sett papperstidningen, men det sägs att artikeln var på ettan.

Det är en bra nyhetsvärdering, anser jag.

Bonusbild för prenumeranter: Örebroburgaren.

Den åt jag på Harrys tidigare ikväll. I Örebro, men det behöver jag nog inte tillägga.

5 reaktion på “Renntuns Eriksgata och shorts på stan

  1. Nej, det blev Harrys till slut. Det var okej, ungefär som det brukar vara på Harrys. Extremt barnvänligt, vilket var ett stort plus, och fint läge vid ån!

    Tack för tårtan!!!

  2. Instämmer med föregående talare- Harrys i Örebro funkade bra för ett stort gäng som vi. Barnvänligt, bra service. Jag gick en sväng med Ludvig till slottet där Carl XIV Johan/Jean Baptiste Bernadotte valdes till kung för 200 år sedan.

  3. Har bara varit på Harrys en gång trots att krogen ligger så nära vår förra bostad. Kanske har vi missat något? Ses snart hoppas jag.

  4. Pingback: Tre favoritämnen « Renntun.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *