7 reaktion på “”Røvtur”

  1. Åh, underbart! Och jag kommer förstås som vanligt att fråga (Be på mina bara knän, is more like it) om vi kan få lägga upp den på Skyltat?

  2. Remee har jag ingen aning om vem han är, men att döma av den oerhört fåniga hatten så ser han ju ut som en debil dokusåpadeltagare.

    »Røvtur« använde min danske farmors danske man emellanåt när han beskrev diverse olika förnedrande övningar som han tvangs göra inom det militära i forntiden. Jag tror att man idag i Danmark använder det i överförd betydelse, typ: »en jävla resa«.

  3. Remee ingick i ett danskt hip-hop radarpar som var ganska banbrytande i Danmark i mitten på 90-talet, nämligen Al Agami & Remee. Gjorde rap-plattor, på engelska dock, med bl. a. dansk trumslagare och producent Thomas Blachmann.

  4. Remee är dessutom med i juryn på det (i Danmark) fantastiskt populära ”X-Factor”… Har jag hört från mina Danska kollegor… Sänds visst på DR1…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *