På Besök och öl-tipspromenad

På Besök

Mina besök på På BesökNorra Sofielund har varit kriminellt få med tanke på hur nära hemmet denna genomsympatiska inrättning ligger.

Men igår eftermiddag gick vi dit för en lördagseftermiddagsöl och av slump stötte vi på Björn, Miriam, Anja och Gustav där.

Jag drack en Sigtuna på fat, och let me tell you, det var den godaste uteserveringsölen hittills i år.

Kuriosa: det kom en strid ström av gäster till På Besök som uppenbarligen deltog i någon form av öl-tipspromenad. Bartendern hällde upp små glas med öl ur en kanna (så att de inte skulle se vilket öl de serverades) och sedan fyllde de i ett formulär.

Det verkade väldigt trevligt. Någon som vet hur och när man kan delta i nästa omgång?

2 reaktion på “På Besök och öl-tipspromenad

  1. Det var ölsällskapet Malte som hade en ölrunda med blindtester. Läste om det i Håkan Engströms blogg. http://blogg.sydsvenskan.se/patungan/2009/05/23/tips-och-olrunda/
    Jag vet inte, men de där ölkännarna känns så pretto, så nördiga. Jag tycker visst att man ska vidga sina vyer och pröva nya sorter. Men jag är av den bestämda uppfattningen att öl ska njutas utan protokoll.
    Sigtuna lager ska jag testa. När jag var i Götet för två veckor sedan drack jag Brooklyn Lager på 7:ans ölhall. Bästa ölen på den krogrundan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *