Vi skulle kunna behöva lite hjälp för att profilera det nya varumärket ”Pan de Lux” är det något du kan hjälpa oss med? Kanske en artikel i ”Skåne Magasin”? Vi hade uppskattat all hjälp för att sprida ordet. Har varit i England på en skola och vidareutvecklat min kompetens inom bröd bransch och är mer taggat än innan. Skolan heter ”the school of artisan food” som jag rekommendera starkt!
Vi ska ha bröd som låter närmast som maträtter ex; ”Trabärsbröd bakat på Päronvildjäst”. Om du känner att du kan hjälpa oss att sprida lite glädje hör av dig…jag är tacksam för all hjälp.
Mvh
Carmelo
Hej! Kan inte lova någon artikel, men jag lovar att ta upp det med redaktionen på Magasinet Skåne inför nästa nummer.
Låter som riktigt goda bröd
Hej Måns
Absolut, hade varit nice om det hade funkat. Tacksam för all hjälp…!
Önskar dig en trevligt helg.
Boungiorno Måns,
Vi skulle kunna behöva lite hjälp för att profilera det nya varumärket ”Pan de Lux” är det något du kan hjälpa oss med? Kanske en artikel i ”Skåne Magasin”? Vi hade uppskattat all hjälp för att sprida ordet. Har varit i England på en skola och vidareutvecklat min kompetens inom bröd bransch och är mer taggat än innan. Skolan heter ”the school of artisan food” som jag rekommendera starkt!
Vi ska ha bröd som låter närmast som maträtter ex; ”Trabärsbröd bakat på Päronvildjäst”. Om du känner att du kan hjälpa oss att sprida lite glädje hör av dig…jag är tacksam för all hjälp.
Mvh
Carmelo
Hej! Kan inte lova någon artikel, men jag lovar att ta upp det med redaktionen på Magasinet Skåne inför nästa nummer.
Låter som riktigt goda bröd
Hej Måns
Absolut, hade varit nice om det hade funkat. Tacksam för all hjälp…!
Önskar dig en trevligt helg.
/C