Ny fiskkrog i Slottsstaden

Det ska öppna en fiskrestaurang på Regementsgatan i Slottsstaden, i det som tidigare var en tacosresturang som jag vet att min vän Niklas gärna besökte.

Först Spoonery. Nu en bra fiskkrog. Det rör på sig!

Följ fiskkrogens frammarch på Twitter

****

Greken ska höja priserna med 10 kronor från och med nyår. Han sade att han var lite nervös för hur det skulle tas emot när jag var där idag och åt lunch. Jag tror det är lugnt. Gästerna förstår att det kostar att laga den maten han gör.

****

Jag åt förresten på Djuret i Stockholm för ett litet tag sedan. Vällagad mat, bra service. Men det hela var mest en mjäkig korsning av Bastard och Sture, där de båda Malmökrogarna gör sin grej mycket, mycket bättre.

****

Jag har hunnit med att besöka Grand ett par gånger sedan öppningen, och en av dessa gånger ätit en rejäl middag. På det hela taget en trevlig matupplevelse (råbiff, moules frites och kroppkakor), men främst är det ett fantastisk ställe för atmosfär och folkliv.

Maken till restaurang finns inte i Malmö. Gå dit!

6 reaktion på “Ny fiskkrog i Slottsstaden

 1. Måns! Dina kroguppdateringar på den främsta livsstilsbloggen i svea rike är ett sant nöje att läsa. Vad kan vi förvänta oss av renntun.se 2012? Som alltid de största scoopen?

 2. Hmm, eftersom uppdateringsfrekvensen på sistone varit under all kritik kommer det väl inte som en överraskning att jag funderar på bloggens framtid.

  Hur ska den existera i en värld av Twitter och fan och hans moster?

  Ska jag uppdatera dess utseende eller ska jag låta den se ut som en blogg från 2007 (vilket den ju de facto är) som en ironisk grimas till hela samhället?

  Men det känns fint, väldigt fint, att notera att två trogna läsare som ni två direkt kommenterar ett i ärlighetens namn ganska tråkigt inlägg…

 3. Lite som man älskar fula bilar. Man skulle aldrig vilja ha en själv, men de är roliga att titta på!

  Jag har faktiskt idag suttit i långa möten med Martin J Thörnkvist om möjligheterna att uppdatera bloggens utseende. Resultatet är dock att detsamma: det faller på att jag inte orkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *