När Solde ställde till med kalas

I lördags, mitt i ”extremvädret” ställde Solde till med 3-årskalas. Det var det trevligaste kaffebarskalaset jag varit på i hela mitt liv.

Några infallsvinklar:

1. Jag hängde lite backstage. Visserligen har jag fått besöka Soldekontoret vid tidigare tillfällen, men jag tycker alltid att det är lika spännande att hänga backstage, även om det är på en kaffebar.

2. Vi var tyvärr tvungna att gå mitt i genomgången av tipspromenaden men precis innan vi ska gå ut börjar alla kalasdeltagare att sjunga ”hej då Måns”. Det var det största som hänt mig sedan jag lyckades ta mig upp på scenen när Prodigy spelade på Hultsfred 1996.

3. Jag fick inspiration av ölsystemet: För att få en ny öl var man tvungen att lämna in en uppdrucken och tom ölburk. Inga slattar med andra ord.

4. Dan springer milen på under 39 minuter. Jag har ett svagt minne av att vi kom överens om någon form av gemensam one-mile-challenge. Minns du, Dan?

5. Tack Jonas och Johan!

At last, the Iphone-pictures:

10 reaktion på “När Solde ställde till med kalas

  1. Japp, sommaren 2006 drog jag milen under 40. Skulle få slita rejält i dagsläget att göra om bedriften. Jag glömmer aldrig överenskommelser i den här kalibern Måns. Martin T, bangar väl inte heller misstänker jag?

  2. Snälla, lämna mig utanför det här.

    ps. Det var ännu finare när du stängt dörren, Måns. Då ändrades fotbolls-kören till: – Måns har gått, måns har gått…

    Tack för att du kom och hade trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *