Med en havskräfta i handen

Ni vet när man råkar göra en grej och samtidigt hoppas att någon ska råka möta en precis då?

I fredags klev jag genom Johan P:s sidodörr och ut på Engelbrektsgatan med en påse havskräftor, svenska signalkräftor och krabbklor från restaurangens delikatessdisk.

Det bör tilläggas i sammanhanget att det inte tillhör vanligheterna att jag handlar havskräftor där.

Utanför dörren krockade jag med fem före detta kollegor från högskolan. Jag tittade på dom, de tittade på min påse med kräftorna och jag log: ”Japp, det går bra nu.”

Men, nu var det inte det som jag ville ha sagt med detta, utan berätta att Johan P kommer öppna ett mini-Johan P i den nya restauranghallen på Centralen (food court känns inte rätt i sammanhanget) i början av september.

Spontant tycker jag verkligen man lyckats med hallen. Det känns lite Central Station, lite Paris, lite Berlin över det hela. Det verkar dessutom som om det är ganska bra med gäster där.

2 reaktion på “Med en havskräfta i handen

  1. Bra med ett ställe på nya Centralen som säljer smørrebrød. Dessvärre är det minimini-smørrebrød. En dansk god vän till mig fnös på näsan åt dem. Smørrebrød ska vara stora och täckta med pålägg så man inte ser brödskivan, säger Ole.

  2. Ändrar mig lite ang smørrebrödsstället på Malmö C: man kan få tre smørrebrød för 73 kr inkl dryck. Kanske bra med flera mindre mackor med olika pålägg en någon enstaka stor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *