Lokala kändisar som DJ:s

Det ryktas att C/O Bar ska ha lokala kändisar att spela skivor på uteserveringen nu i sommar. Karin af Malmoe är bokad och det snackas om att Ilmar har fått en förfrågan. Jag vet egentligen inte mer än så, men någon undrade om jag var upprörd över att inte blivit tillfrågad.

Nej, det är jag sannerligen inte. Skälet till detta är två:

1. Jag spelar inte skivor längre. Numera är det bara playlists och Ipods som gäller. På min tid som aktiv DJ (minst en spelning per helg 2000-2004) spelade man rediga cd-skivor på riktiga cd-spelare. Numera är det ingen sport längre. Vem som helst kan vara DJ. Ilmar Reepalu, bara för att ta ett exempel.

2. Jag har redan en spelning inbokad på Jeriko på juldagen (Mattias har lovat mig detta). Räcker gott för mig.

8 reaktion på “Lokala kändisar som DJ:s

  1. Måns, är du ledig nästa onsdag eller torsdag? Max Adolfsson ska ta ena kvällen så tag chansen och hugg in! Så får du börja träna för juldagen efter det :=)

  2. HÄRLIGT!

    Fast jag måste tyvärr tacka nej. Inte för att jag inte vill, utan för att risken är stor att jag befinner mig på BB då eller kanske precis kommit hem. Jag vill ju inte lämna er utan DJ. Men gärna senare i sommar om man får ta en raincheck!

  3. Härligt säger jag me!
    Vi ska ha i mitten av augusti. Spännande och roligt minst sagt.
    Vi kan kolla efter någon onsdag eller torsdag i augusti kanske..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *