Lite mobil matkonst

Ah, vi kör väl lite mobilkamerabilder på nyligen ätna maträtter, tycker ni inte?

Mrs Saigon

Vårrullar till måndagslunch på Mrs Saigon. Skolmatsal möter Seating Concept inredningsmässigt. Jag hoppade över ”väg-din-tallrik”-buffén på Evelinas inrådan och valde vårrullar från a’la carten. Bra val visade sig, även om det inte var Asien-klass på rullarna. Medlunchande: Andreas, Raymond, Tobbe och Evelina, samtliga från infoavdelningen på högskolan.

Lilly Anh

Pangkaka med räkor och kyckling på sympatiska Lilly Anh vid Södervärn. Midsommardagsmiddag med Karin, Tomas, Martin, Emma, Helen, Miriam och Björn. Betongkepsar på en del hjässor i sällskapet.

Pâtisserie S:t Gertrud

Jag blev bjuden på crepes med lax på Pâtisserie S:t Gertrud av min uppdragsgivare Björn L. Två dagar i rad har jag valt bort buffén till förmån för något lite elegantare vilket innebar att det igår blev crepes istället för S:t Gertruds monumentala bamsebuffé. Jag är stolt över mig själv.

För övrigt noterar jag med välbehag att konstgrenen ”mobilbilder på maträtter”, som jag var en av de första med att utforska, nu spridit sig i bloggosfären.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *