Kalas hos Good Old

Jag är dålig på att komma ihåg när saker och ting inträffade, men det bör ha varit cirka fem år sedan som jag brukade titta in på Björns och Fredriks kontor ovanför PressbyrånSödergatan.

Jag minns att Björn och Fredrik klagade på att det var lite stökigt i trappen där ovanför Pressbyrån, och att de inte riktigt visste vad de skulle göra med det extra rummet mellan kontoret och hallen.

Då hette dom Jeffery&Edling och snackade om att anställa en programmerare.

Jeffery&Edling bytte sedermera namn till Good Old och är idag en av de allra mest spännande byråerna i Malmö och dessutom på tok för stora för det där slitna kontoret ovanför Pressbyrån (som de lämnade för länge sedan).

Idag var det inflyttningskalas på Beijerskajen, som är Good Old’s nya hemvist.

På samma plats som Beijersbiblioteket en gång låg och där jag satt och skrev en aldrig färdig C-uppsats i Statsvetenskap för tio år sedan drack vi ikväll Hof, jagade Ludvig som tyckte det var kul att vara på kalas och åt buffé från Flickorna Fläderblom.

Det var sjovt!

2 reaktion på “Kalas hos Good Old

  1. …och när jag parktiserade hos J&E så frågade de mig om jag kände någon bra programmerare. Jag hade då en liten halvhjärtad webbyrå (Wetterberg&Werngren) tillsammans med Hugo som då började på J&E. Efter att Good Old bildades blev han sedermera deras första anställd (nu lead programmer där) och jag deras andra. Inhostile take-over. Sedan dess har jag slutat på Good Old och fixar nu fest åt dem istället. M.m.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *