Indian Curry Hut

Mycket talar för att Indian Curry Hut blir vad Marmaris, Mascot och Beckis varit tidigare: hyllade bardagsländor.

Stor stark 29 kronor och man får välja mellan Falcon Export eller Hof. Man väljer självklart Falcon Export av rena apk-skäl.

Precis som Sunwing Knossos så har Indian Curry Hut solgaranti.

Det häftigaste av allt är att du måste gå längs med trottoaren med din öl till din sittplats på uteserveringen. Det är troligen det mest anarkistiska du kan göra i utskänkningstillståndssverige idag.

Med risk för att verka lite Möllanromantisk: om man sluter ögonen på uteserveringen så får man faktiskt en känsla av att befinna sig på Place de la Revolution i Paris när man drar in mixen av matos och avgaser i näsan.

Kuriosa: när vi satt på uteserveringen körde det förbi en mc-kille som inte höll i styret. No hands! Gissa om han kommer vara kung på bikerträffen i Askersund i sommar.

Kuriosa 2: En profilerad Sydsvenkankrönikör med barinriktning, med rötterna i Dalarna, passerade på trottoaren och stannade till när han såg vilka earlyadopters som satt på Curry Hut-uteserveringen. Nu ska jag inte börja bråka med källskyddet, men jag kan garantera att Indian Curry Hut blir nästa bar som hyllas i morgontidningen med en ponny som logga.

Kuriosa 3: 29 kronor!

Annars?

Annars?

Cury 2

Annars?

Framtiden

Framtiden!

La familgia

2 reaktion på “Indian Curry Hut

  1. En gång fick jag vänta på min hämtmat i över 1,5 timme när det skulle vara ”klart om 20”, det kändes väl inte riktigt ok. God mat dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *