Alex Nilsson och AIK

Alex Nilsson blir fotograferad i Västra hamnen

Alex Nilsson blir fotograferad i Västra hamnen

Idag har jag åkt runt i sommar-Malmö med Alex Nilsson och gjort en intervju till matchprogrammet som kommer ut i samband med GAIS-matchen.

För tillfället är han tyvärr vadskadad, men han hoppades kunna träna för fullt redan på måndag. Han trodde nog att han skulle vara matchfärdig till GAIS-matchen, men höll med om att ”Rolle” förmodligen vill vänta någon match innan Alex är aktuell för start.

*****

Redan idag kan man läsa en artikel om den årliga Nätverksfotbollen i matchprogrammet inför AIK-matchen på lördag.

*****

Jag tittade in på kansliet och gav lunchtips till Per Welinder och Patrik Jandelin som skröt med att de för en gångs skull hade tid att äta lunch. De undrade hur det var på Kalk, och jag sa att det är värt en tur ut dit. Om inte annat, så för utsikten.

Det väntas många AIK:are till Malmö på lördag och extra kravallstaket höll på att ställas upp bakom bortasektionen.

Hoppas dock det blir lugnt.

*****

Själv ska jag gå sitta på klubbstol på västra läktaren på lördag. Det ska bli kul att äta middag i Restaurang 1910 innan matchen och se matchen från vadderad stol.

Rapport kommer såklart på renntun.se efteråt.

*****

Jag är optimist inför lördagens match mot AIK. Om MFF får ordning på sin inställning plus det faktum att både Wilton och Ivo är tillbaka på mitten, så ska det räcka mot AIK.

”Vi körde över er” har jag fått höra från vänner med AIK-hjärtan med anledning av 0-2-förlusten på Råsunda.

Well, om de nu körde över MFF så kan jag tycka det är konstigt att de inte ens lyckades göra mål på egen hand utan var tvungen att utnyttja de två grövsta misstag som MFF gjort under säsongen.

Så, ja, jag är optimist. Uddamålsvinst och mer folk på läktarna än AIK mäktade med i lördags.

Även om lördag, juli och avspark kl 16.00 alla är motverkande faktorer borde det vara över 15 000 på en match som den på lördag. Troligen blir det kanske någonstans i trakten kring 12-13 000 gissar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *