”En odyssé i Måns Renntuns spår

Detta är lite coolt.

Min gamla klasskompis från journalistutbildningen, Helena Malmström, ska tillsammans med sin kompis Mary äta sig igenom samtliga 25 krogar som vi på Magasinet Skåne listade som Skånes allra bästa.

De har hunnit med Tempo. 24 to go, med andra ord. De har gjort ett schema och om de följer det är de klara i juni 2012, då de ätit på Hamnkrogen i Torekov som sista krog.

Hoppas kunna publicera en liten intervju med Helena på Magasinet Skånes blogg inom kort.

Och ja, det är garanterat första gången någonting haft underrubriken ”En odyssé i Måns Renntuns spår”.

3 reaktion på “”En odyssé i Måns Renntuns spår

  1. Risken med det utspridda schemat kan jag känna är att någon krog av de 25 lär lägga ner, alternativt byta inriktning etc. Finns någon riskanalys med där de med mest rött i redovisningen tas först? :)

  2. Det är en mycket irriterande risk, men av ekonomiska skäl nödvändig. Det var lite nervöst att läsa att The Vision inte betalt ut löner på två månader och inse att vi inte lagt in dem förrän i juni 2011, kan jag säga…

  3. Ingen riskanalys är gjord, utan vi gick mest efter säsong och smak. Dock kan jag nu i efterhand tycka att vi kanske inte ska gynna restauranger som inte betalar ut lön till deras anställda. Så på det hela gör det inte mig så mycket att vi väntar med dem…förhoppningsvis har de skärpt sig tills dess eller så känns det faktiskt som det kvittar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *