En fredag i bilder

Först körde jag ut på Österlen för att skriva ett reportage om lantbrukare som odlade industrihampa för uppvärmning:

Det är när man står på ett soligt fält på Österlen, med fri sikt på en mil åt varje håll som man uppskattar sitt jobb.

När jag kom tillbaka till Inre Ringvägens innandöme glömde jag äta lunch, för att citera bob hund. Istället skrev jag texten samtidigt som jag diskuterade svensk narkotika- och alkoholpolitik med mina kontorsgrannar NG-Chris och Aftonbladet-Mattias.

Sedan hängde jag lite på Solde och lät mig bli intervjuad av KarinNöjesguiden. Jag ”gör press” just nu.

Soldekillarna är ju med på omslaget på min bok. Jag gav Johan en bok att ha som läsex på kondiset. Han tyckte det var kul att dom var med. När han slog upp boken sa han:
– Oj, färgbild och allt!
Det är till att ha lågt ställda förväntningar.

Efter intervjun gick jag in på Akademibokhandeln för att kolla om min bok stod i hyllan. Det gjorde den. Jag tog snabbt en bild på hyllan, men som ni kan döma av skärpan tyckte jag det var lite pinigt. Undrar om Henning, Janne eller Liza mobilfotograferat en bokhandelshylla någon gång?

Sen cyklade jag hem och vek tvätt.

Ja, jag åt Kalix löjrom, drack lite öl, hängde lite i trädgården, testcyklade Helens nya cykel på gräsmattan och lyssnade på pubrock på Spotify också.

På det hela taget en bra dag.

Vi ses imorrn, macken.

En reaktion på “En fredag i bilder

  1. Att både bo och jobba på Österlen är inte heller så dumt! De där fälten, speciellt de där med bethögar på, är inte dumma alls. Å utsikten… Sen kan man ju visserligen behöva svänga inom Malmö då och då för att få lite storstadskänsla, det får väl erkännas. Så man inte helt fastnar i leran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *