Det small till direkt

Blott ett drygt dygn efter att jag bloggat om shorts i stan ringde Sydsvenskan.

Imorgon ska jag träffa en reporter och snacka om sommarmode. (That’s a first, kan man lugnt säga).

Vi ska ses nere på Lilla torg.

Undrar vad jag ska ha på mig?

Shorts, tror jag.

4 reaktion på “Det small till direkt

  1. Efter att ha läst din blogg ett tag gjorde jag slag i saken igår och köpte ett exemplar av Skånemagasinet. Trevlig läsning men den saknar det jag var mest ute efter. Utflyktstips! Och eftersom du tycks vara en Skånekännare och dessutom med barn så tänkte jag att du kanske skulle kunna skriva ihop något spontant? En barnvänlig (med det menar jag för barn) utflyktsguide? Endagarsturer med start och stopp i Malmö. Det är vad jag behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *