Bring it on, Stockholm

På torsdag åker jag med jobbet till Stockholm.

På schemat står bland annat besök på en rad systerorganisationer till vår, som t ex Stockholm Business Region, Svenska Institutet och Visit Sweden, till exempel.

Jag ska även hinna med en öl med min kompis Kalle, samt middag med kollegorna på Djuret (som Bastard fast i Stockholm föreställer jag mig, vilket torde innebära att det är ängsligt ut i gaffelspetsarna). Det blir även besök på Fotografiska och Dramaten!

Sen åker jag hem på fredag kväll för att byta kläder i väskan, ta hand om familjen lite och andas lite kontinentluft innan jag sätter mig på ett tåg på lördag morgon med Joel med riktning Stockholm och årets upplaga av Fussball-lovers-träffen.

Sedan 2001 har vi haft en fotbollsmailinglista och varje år träffas vi i Stockholm för att kolla fotboll, äta hamburgare, kolla mer fotboll och sedan gå ut på lokal. Så även i år.

*******

Jag ber er hålla utkik efter två saker de kommande dagarna:

Redan imorgon är jag med i Sydsvenskan och pratar om barn i stan och på restaurang.

På fredag tror jag det nya numret av A Perfect Guide delas ut med Sydsvenskan. Jag har intervjuat Ola Selmén, Magnus Thure Nilsson och Vollmers-folket.

******

Och så bokar ni er julvistelse i Skåne på Skane.com såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *