A Perfect Guide

Jens Fjellström i A Perfect Guide

Jens Fjellström i A Perfect Guide

I dagens Sydsvenskan finns bilagan A Perfect Guide inbladad (har inget med SDS att göra mer än att den distribueras med tidningen).

Jag har intervjuat Jens Fjellström samt skrivit lite om Plectrum, den nya hamburgerkrogen som Andreas Pieplow startat på Comfort Hotel bakom Centralen.

På tal om Sydsvenskan: Jag blev häromdagen intervjuad av reportern Elin Fjellman-Jaderup på temat barn i stan. Hon hade läst mina synpunkter här på bloggen och ville veta vad jag tyckte om barn på stan i allmänhet och barn på krogen i synnerhet. Det ska bli en liten ”hallå där” i samband med en större artikel under ”In på  livet”-vinjetten någon gång framöver.

Teaser: hon kallar mig för ”livstilsbloggare” i presentationen. Mitt liv är komplett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *